
Reteta
„Borsul cocosului”
HOME | 100 retete de foc | Reteta borsul cocosului
Introducere
Despre aceasta reteta
Mai multe detalii in curand…
Click pe video, pentru a vedea o scurta prezentare a retetei noastre.
Ingrediente si mod de preparare
Ingrediente:
- aripi
- șira spinării
- târtița
- coșul pieptulu
- gâtul
- 1 pulpă de cocoș
- 1 ceapă mare
- 1 ardei capia
- 2 morcovi
- puțină țelină
- 3- 4 roșii
- 1 litru zeamă de varză
- leuștean
- 1 lingură de orez
- sare
- piper negru măcinat
Mod de preparare:
Se pune carnea porționată în apă cu sare, iar după ce dă un clocot se schimbă apa. Se ia spuma pentru a rămâne zeama limpede și se lasă să fiarbă carnea (cocoșul fierbe mai greu).
Când carnea e pe jumătate fiartă se adaugă legumele tăiate cubulețe, apoi orezul. Se lasă să fiarbă 10 minute apoi se pun roșiile fără coajă și tăiate cubulețe și se mai fierb încă 10 minute.
Separat se prepară zeama grasă din morcov și ceapă trase în ulei la foc iute. Se lasă să dea un clocot și se potrivește gustul cu sare.
La final se pun leușteanul verde și tarhonul.
Se servește cald cu ardei iute.
Poftă bună!
URMARITI-NE SI PE:
Urmareste-na zilnic si pe Facebook si Instagram, deocamdata 🙂
CAFENELELE SI RESTAURANTELE NOASTRE
Restauranele si cafenelele din
Aeroportul International „Henri Coanda” Bucuresti
Vezi toate restaurantele si cafenelele Aeroportului
USOR SI ACCESIBIL
Harta locatiilor in Aeroportul International „Henri Coanda” Bucuresti
Vezi amplasamentul exact a locatiilor in Aeroport.
Exclusiv
CASTIGA 10.000 EURO
E simplu! Vezi cum poti participa si intra in cursa pentru marele premiu de 10.000 de euro. Nu e greu!