
Coaste de batal afumate, pe plită
Coaste de batal afumate, pe plită
Wether Smoked Ribs, on the Hot Plate
De la Elena Lungu / From Elena Lungu
Pietriceaua
Prahova
Ingrediente
1 șir de coaste de batal fraged – afumate
usturoi – o căpățână
sare
piper
boia iute
ulei sau grăsime animală
rozmarin
oregano
busuioc
Ingredients
a piece of smoked wether rib– smoked
garlic – one piece
salt
pepper
hot paprika
oil or animal lard
rosemary
oregano
basil
URMĂREȘTE-NE ȘI PE:
Facebook și Instagram, deocamdată 🙂
Mai multe rețete
Telemea de capră
De la Ion Gospodaru
Pietriceaua | Muntenia
Borș de foi
De la pensiunea Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia
Bulz
De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia
CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE
Restauranele și cafenelele din
Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului
UȘOR ȘI ACCESIBIL
Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.