
Ciulent tradițional de Sabat
Ciulent tradițional de Sabat
Traditional Sabbath Ciulent
De la Vasile Olărean / Bucovina Tradițional / From Vasile Olărean / Bucovina Traditional
Rădăuți
Bucovina
Ingrediente
1 kg vită (mânzat) ceva mai grasă
2 bucăți rasol feliat cu os
6–7 cepe feliate
8–9 căței de usturoi
6 cartofi
800 g fasole albă sau mixtă
400 g arpacaș
sare și piper
conform tradiției, acest preparat se pune la foc mic vineri la prânz și se lasă la fiert până sâmbătă dimineață.
Ingredients
1 kg beef (veal)
a little bit fatter
2 pieces of sliced shin with bone
6-7 pcs of sliced onion
8-9 cloves of garlic
6 potatoes
800 g white or mixed beans
400 g pearl barley
salt and pepper
according to the traditions, this dish starts boiling at low fire friday at noon and is boiled until saturday morning
URMĂREȘTE-NE ȘI PE:
Facebook și Instagram, deocamdată 🙂
Mai multe rețete
Telemea de capră
De la Ion Gospodaru
Pietriceaua | Muntenia
Borș de foi
De la pensiunea Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia
Bulz
De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia
CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE
Restauranele și cafenelele din
Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului
UȘOR ȘI ACCESIBIL
Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.