
Caltaboș
Caltaboș
White Pudding
De la Pensiunea lui Cobâlă / From Cobâlă Guesthouse
Budești
Maramureș
Ingrediente
2,5 kg măruntaie de porc
250 g carne grasă de porc
700 g ceapă albă
1 cană de orez
4 foi de dafin
1 căpățână de usturoi
1 lingură rasă de nucșoară
1 lingură rasă de ienibahar boabe
100 g de untură de porc
mațe de porc bine spălate
piper
Ingredients
2,5 pig organs
250 g fat pig meat
700 g white onion
one cup of rice
four bay leafs
one garlic
one spoon of allspice grains
100 g pig lard
well washed pig intestines
pepper.
URMĂREȘTE-NE ȘI PE:
Facebook și Instagram, deocamdată 🙂
Mai multe rețete
Telemea de capră
De la Ion Gospodaru
Pietriceaua | Muntenia
Borș de foi
De la pensiunea Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia
Bulz
De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia
CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE
Restauranele și cafenelele din
Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului
UȘOR ȘI ACCESIBIL
Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.