
Brânză de burduf muntenească
Brânză de burduf muntenească
Brânză de Burduf from Muntenia
De la Ion Gospodaru / From Ion Gospodaru
Pietriceaua
Muntenia
Ingrediente
lapte proaspăt de capră de la 200 de capete
1 lingură de cheag dizolvat în apă călduță la 10 litri lapte
sare
Ingredients
fresh goat milk from 200 goats
on spoon of curd dissolved in warm water for every 10 litres of milk
salt
URMĂREȘTE-NE ȘI PE:
Facebook și Instagram, deocamdată 🙂
Mai multe rețete
Telemea de capră
De la Ion Gospodaru
Pietriceaua | Muntenia
Borș de foi
De la pensiunea Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia
Bulz
De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia
CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE
Restauranele și cafenelele din
Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului
UȘOR ȘI ACCESIBIL
Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.