
Borșul ciobanului
Borșul ciobanului
The Shepherd's Borsch
De la Ion Gospodaru / From Ion Gospodaru
Pietriceaua
Muntenia
Ingrediente pentru un tuci
1 kg carne de miel
2 cepe
2 ardei grași rosii
2 morcovi
1 țelină
1 rădăcină de pătrunjel
1 borcan de suc de roșii (250ml)
o mână de tăiței de casă
untură de la sloi pentru alintat ceaunul (2 linguri)
sare și piper
2 ardei iuți
Ingredients for one cauldron
one kg of lamb meat
two onions
two red bell peppers
one celery
one parsley root
one embers of tomato juice (250 ml)
one handful of home-made noodles
lard to caress the pot (2 spoons)
salt and pepper
two hot peppers
URMĂREȘTE-NE ȘI PE:
Facebook și Instagram, deocamdată 🙂
Mai multe rețete
Telemea de capră
De la Ion Gospodaru
Pietriceaua | Muntenia
Borș de foi
De la pensiunea Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia
Bulz
De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia
CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE
Restauranele și cafenelele din
Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului
UȘOR ȘI ACCESIBIL
Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.