
Sarmale cu păsat
Sarmale cu păsat
Cabbage Rolls with Millet
De la Simona Ruje / From Simona Ruje
Baia Sprie
Maramureș
Ingrediente
1 kg de carne tocată de miel și vițel
250 g păsat
1 legătură de ceapă verde
2 cepe uscate
sare și piper
2 morcovi
șuncă (o bucată tăiată cubulețe)
300 g pastramă de mistreț
50 foi de varză
boia de ardei iute
untură de porc
cârnați de casă
mirodenii
Ingredients
1 kg minced lamb and veal meat
250 g of millet
one bundle of spring onion
2 pieces of dried onion
salt and pepper
2 pieces of carrot
bacon (one piece cut in cubes)
300 g of boar pastrami
50 pcs of cabbage leaves
hot
home-made sausages
spices
URMĂREȘTE-NE ȘI PE:
Facebook și Instagram, deocamdată 🙂
Mai multe rețete
Telemea de capră
De la Ion Gospodaru
Pietriceaua | Muntenia
Borș de foi
De la pensiunea Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia
Bulz
De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia
CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE
Restauranele și cafenelele din
Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului
UȘOR ȘI ACCESIBIL
Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.