
Pulpă de batal la cuptor
Pulpă de batal la cuptor
Wether Leg in the Oven
De la Daniel Leș / From Daniel Leș
Baia Sprie
Maramureș
Ingrediente
1 pulpă fragedă de batal
sare și piper
untură de porc
1 carafă de vin rose
mirodenii
usturoi
cimbru uscat
Ingredients
a tender wether leg
salt and pepper
pork lard
a jug of rose wine
spices
a stalk of garlic
dry thyme
URMĂREȘTE-NE ȘI PE:
Facebook și Instagram, deocamdată 🙂
Mai multe rețete
Telemea de capră
De la Ion Gospodaru
Pietriceaua | Muntenia
Borș de foi
De la pensiunea Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia
Bulz
De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia
CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE
Restauranele și cafenelele din
Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului
UȘOR ȘI ACCESIBIL
Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.