
Poale-n brâu
Poale-n brâu
Poale-n Brâu (Cheese Pies)
De la Niculina Obaciu / From Niculina Obaciu
Fundu Moldovei
Bucovina
Ingrediente
aluat:
600 g făină
3 gălbenușuri
100 g unt
350 ml lapte
50 g zahăr
30 g drojdie proaspătă
vanilie
coajă de la o lămâie rasă
un praf de sare
umplutură:
500 g brânză de vaci grasă, 1 ou, 200 g zahăr,
2 linguri de zahăr vanilat, 1 linguriță extract de vanilie,
2 lingurițe cu coajă de lămâie rasă, un praf de sare, 100 g griș, 100 g stafide
pentru uns: 1 ou bătut
Ingredients
dough
600 g of flour
3 egg yolks
100 g of butter
350 ml of milk
50 g of sugar
30 g fresh yeast
vanilla
the peel from a grated lemon
a dash of salt
filling
500 g fat cottage cheese, 1 egg, 200 g of sugar, 2 spoons of vanilla sugar, 1 teaspoon of vanilla extract, 2 spoons of grated lemon peel,
dash of salt, 100 g of semolina, 100 g of raisins
one beaten egg for smearing
URMĂREȘTE-NE ȘI PE:
Facebook și Instagram, deocamdată 🙂
Mai multe rețete
Telemea de capră
De la Ion Gospodaru
Pietriceaua | Muntenia
Borș de foi
De la pensiunea Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia
Bulz
De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia
CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE
Restauranele și cafenelele din
Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului
UȘOR ȘI ACCESIBIL
Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.