
Piftie de curcan
Piftie de curcan
Turkey Aspic
De la Florin Abagiu-Seva / From Florin Abagiu-Seva
Filipeștii de Pădure
Muntenia

Ingrediente
1,8–2 kg carne de pasăre cu os și piele (pulpe
aripi
gheare de curcan sau cocoș)
3 lingurițe rase de sare
2 lingurițede boabe de piper negru
2 morcovi
1 rădăcină de păstârnac
4 căpățâni de usturoi
(puse în două tranșe)
20–30 g gelatină granule sau foi (opțional
dacă este cazul)
3–4 albușuri crude de ou (pentru limpezit piftia)
Ingredients
1,8 – 2 kg poultry meat with bone and skin (legs
wings
turkey or rooster claws)
3 teaspoons of salt
2 spoons of pepper grains
2 carrots
1 parsley root
4 pieces of garlic (put in 2 stages)
20-30 g of gelatine
granules or sheets (optional
if necessary)
3-4 raw egg whites (to clear the aspic)
URMĂREȘTE-NE ȘI PE:
Facebook și Instagram, deocamdată 🙂
Mai multe rețete
Telemea de capră
De la Ion Gospodaru
Pietriceaua | Muntenia
Borș de foi
De la pensiunea Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia
Bulz
De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia
CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE
Restauranele și cafenelele din
Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului
UȘOR ȘI ACCESIBIL
Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.