
Ciolan în pită
Ciolan în pită
Pork Knuckle in Bread
De la Kaban / From Kaban
Vatra Dornei
Bucovina
Ingrediente
1 ciolan de porc de 350–500 g
250 g făină
sare și piper
2 ouă de casă
ulei
1 bucată varză murată
apă de râu – o carafă
leuștean
cimbru uscat
1 gălbenuș pentru uns aluatul
semințe uscate
Ingredients
one 350-500 g pork knuckle
250 g flour
salt and pepper
two home grown eggs
oil
one piece of sour cabbage
spring water – one jug
lovage
dry thyme
one egg yolk to smear the dough
dry seeds.
URMĂREȘTE-NE ȘI PE:
Facebook și Instagram, deocamdată 🙂
Mai multe rețete
Telemea de capră
De la Ion Gospodaru
Pietriceaua | Muntenia
Borș de foi
De la pensiunea Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia
Bulz
De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia
CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE
Restauranele și cafenelele din
Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului
UȘOR ȘI ACCESIBIL
Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.