
Borșul cocoșului
Borșul cocoșului
The Rooster's Borsch
De la Pensiunea Valea Negrașului / From Valea Negrasului Guesthouse
Valea Neagră
Muntenia
Ingrediente pentru un tuci
1 cocoș crescut în curtea omului
2 cepe
1 țelină
2 ardei capia
1 rădăcină de pătrunjel
2 morcovi rași
250 g ulei
sare și piper
250 g smântână
Ingredients for one cauldron
one rooster raised in the man's yard
two onions
one celery
two red peppers
one parsley root
two shredded carrots
250 g of oil
salt and pepper
250 g of cream
URMĂREȘTE-NE ȘI PE:
Facebook și Instagram, deocamdată 🙂
Mai multe rețete
Telemea de capră
De la Ion Gospodaru
Pietriceaua | Muntenia
Borș de foi
De la pensiunea Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia
Bulz
De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia
CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE
Restauranele și cafenelele din
Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului
UȘOR ȘI ACCESIBIL
Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.