
Alivancă
Alivancă
Alivancă
De la Pensiunea La Moară / From La Moară Guesthouse
Fundu Moldovei
Bucovina
Ingrediente pentru o tavă de desert bucovinean
jumătate de litru de lapte proaspăt
100 g de unt de casă pentru compoziție și 30 g deasupra
100 g de făină de porumb
30 g de făină
3 linguri de zahăr vanilat
un praf de sare
500 g brânză de vaci
200 ml smântână de casă
5 ouă de la găinile din curte
150 g zahăr
coaja de la o lămâie
2 lingurițe de extract de vanilie
Ingredients for one baking tray of dessert from Bucovina
half litre of fresh milk
100 g of home-made butter for the mixture and 30 g on the top
100 g of corn flour
30 g of wheat flour
3 spoons of vanilla sugar
one dash of salt
500 g cottage cheese
200 ml home-made cream
5 eggs from home grown chicken
150 g of sugar
the peel from one lemon
2 spoons of vanilla extract.
URMĂREȘTE-NE ȘI PE:
Facebook și Instagram, deocamdată 🙂
Mai multe rețete
Telemea de capră
De la Ion Gospodaru
Pietriceaua | Muntenia
Borș de foi
De la pensiunea Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia
Bulz
De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia
CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE
Restauranele și cafenelele din
Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului
UȘOR ȘI ACCESIBIL
Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.