
Reteta
„Raci in sare”
HOME | 100 retete de foc | Reteta raci in sare
Introducere
Despre aceasta reteta
Sau racii lui Hancerenco. Plecăm când încă nu se crapă de ziuă. Afară frigul de Noiembrie nu este deloc prietenos. O cafea lungă băută în fugă și fugim pe lac să scoatem plasele întinse cu o seară înainte.
Străbatem canalele de lângă Letea. Apa este scăzută… barca se mișcă greoi. Ceața transformă peisajul într-un adevărat film horor. Un stol de ciori completează tabloul.
Click pe video, pentru a vedea o scurta prezentare a retetei noastre.
Ingrediente si mod de preparare
Ingrediente:
- raci proaspeti
Mod de preparare:
Ajungem în liniștea lacului. Plasele sunt scoase rând pe rând. În ele pică multe feluri de pește și se mai agață și raci. Sunt preferații celui mic îmi mărturisește pescarul.
Nu se poate spune că aceasta este o rețetă complexă. În familia Hancerenco este însă o tradiție. Se fierb în tuci pe lemne, se arunca sare grunjoasă și ceva verdeață și se servesc aburinzi…
Poftă bună!
URMARITI-NE SI PE:
Urmareste-na zilnic si pe Facebook si Instagram, deocamdata 🙂
CAFENELELE SI RESTAURANTELE NOASTRE
Restauranele si cafenelele din
Aeroportul International „Henri Coanda” Bucuresti
Vezi toate restaurantele si cafenelele Aeroportului
USOR SI ACCESIBIL
Harta locatiilor in Aeroportul International „Henri Coanda” Bucuresti
Vezi amplasamentul exact a locatiilor in Aeroport.
Exclusiv
CASTIGA 10.000 EURO
E simplu! Vezi cum poti participa si intra in cursa pentru marele premiu de 10.000 de euro. Nu e greu!